-->
  


Copyright © 2016 Top 2000 Pianist. Alle rechten voorbehouden.
Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. KvK nummer: 66916488.
Info en antwoord op veelgestelde vragen:
Op welke gelegenheden speelt de Top 2000 Pianist?
Het antwoord is simpel: op elke gelegenheid. Of het nu alleen het spelen van een liedje is tijdens een bruiloftsceremenie of een avondvullend optreden tijdens een groot feest. Alles is mogelijk: van trouwlocatie tot de VIP Lounge van Ziggodome. De Top 2000 Pianist is ook zeer geschikt voor het aankleden van een receptie of diner. En voor bedrijven is het een leuk idee om de Top 2000 Pianist te boeken voor bijvoorbeeld de bedrijfsborrel of het teamevenement.
Neemt de Top 2000 Pianist zijn eigen piano mee?
Dat hangt van de gelegenheid en locatie af. De Top 2000 Pianist komt het beste tot zijn recht op een echte, akoestische piano. Die leent zich namelijk het best voor het neerzetten van een gezellige, bruincafé sfeer rondom de piano. Veel restaurants en zalen beschikken daarover. In die gevallen komt de pianist alleen en speelt op de reeds aanwezige piano. Op locaties waar geen piano beschikbaar is zorgt de Top 2000 Pianist zelf - tegen meerprijs - voor een piano of vleugel. Voor grote evenementen of buitenlocaties dient de piano ook versterkt te worden.
Waaruit bestaat het programma van de Top 2000 Pianist?
Dat hangt van de gelegenheid af. Een optreden van de Top 2000 Pianist omvat in principe pianospel op verzoek. Door middel van post-its kunnen uw gasten verzoeknummers op de piano plakken. Deze worden vervolgens in willekeurige volgorde gespeeld. Dit leidt in veel gevallen tot spontane meezingsessies en er kan zelfs gedanst worden. Maar wie daaraan niet mee wil doen kan gewoon gezellig blijven doorpraten, omdat het volume van de akoestische piano niet overheersend is. Kortom, al uw gasten hebben het naar hun zin. Wilt u meer? De Top 2000 Pianist verzorgt ook popbingo's of popquizzen. Bij de bingo krijgen uw gasten kaarten met titels van liedjes in plaats van getallen. En dan moeten de liedjes die op de piano gespeeld worden geraden worden. Bij de popquiz worden uw gasten getest op hun muziekkennis. U kunt ook kiezen voor een combinatie van de verschillende mogelijkheden.
Hoe lang duurt een optreden van de Top 2000 Pianist?
Dat is helemaal aan u. Misschien wilt u alleen een kort muzikaal intermezzo van ongeveer een uur of juist een compleet avondvullend programma. Het kan allemaal. Zelfs alleen het begeleiden van een lied tijdens een ceremonie behoort tot de mogelijkheden.
Wat kost de Top 2000 Pianist?
Wat is het repertoire van de Top 2000 Pianist?
Ook al doet de naam anders vermoeden, de Top 2000 Pianist speelt niet alleen alles van de Top 2000. Hij speelt veel meer dan dat, want Martin is een allround pianist met een jarenlange coverbandervaring, waardoor het repertoire heel uiteenlopend is en eigenlijk alle stijlen - van toen en nu - omvat. Hij kan zijn programma dan ook precies aan uw wensen aanpassen. Tijdens een optreden ligt wel de Top 2000 lijst voor u klaar om inspiratie op te doen bij het doen van verzoekjes, maar buiten die lijst om kunt u elk liedje vragen wat u horen wilt. Heeft u echt een heel bijzonder verzoek of wilt u een bepaald liedje op een speciale manier laten uitvoeren,
laat dit dan van tevoren weten, dan komt ook dat helemaal goed. En nog een anekdote: de Top 2000 Pianist speelt alles uit zijn hoofd!
Dat hangt helemaal af van de gelegenheid en locatie. Staat er al een piano? Is het binnen of buiten? Hoeveel gasten komen er? Al deze factoren bepalen het tarief van de Top 2000 Pianist. Om u een indicatie te geven: een optreden van twee uur op een locatie waar al een piano staat voor een gezelschap tot ca. 100 personen kost ca.
€ 350,-- (excl. 9% BTW)